‘Je moet op zo’n grootstedelijke locatie veel extra veel aandacht besteden aan de beperkte buitenruimte die je hebt’

Houten lambriseringen, minzaam toekijkende oprichters aan de muur. De directiekamer aan de deftige Heemraadssingel is helemaal in stijl. ‘We zitten hier pas sinds 1946’, ontzenuwt directeur projectontwikkeling Marco Dijkshoorn het idee dat het hier allemaal is begonnen. DGA Guus de Groot (63), wiens grootvader Augustinus (roepnaam Guus) met ‘mijnheer van Omme’ het bedrijf startte in 1922, vraagt of ik er bezwaar tegen heb dat hij een sigaar opsteekt. Van Omme & De Groot komt over als degelijk, warm, persoonlijk en informeel. Van de 120 medewerkers werken er dan ook veel al decennia bij het bedrijf. Maar de ontwikkelportefeuille met zo’n twintig grotere, zeer diverse lopende projecten, laat zien dat de ontwikkelende bouwer ook graag vooroploopt. Het bedrijf wil op een innovatieve manier bijdragen aan de oplossing van de enorme woonopgave waar Nederland voor staat.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.