‘Met elkaar een gedeeld belang identificeren en zo een project creëren, dat is de kunst en onze lol’

’In onze familie zitten we al negen generaties in deze sector, sinds 1774. Dat wil zeggen, het begon in met schrijnwerkers en timmermannen. Later werden die aannemers zoals mijn vader, opa en zijn vader. Als ik op een bouwplaats rondloop, voel ik me thuis. Dat gebeurt wel steeds minder omdat ik me meer en meer naar de voorkant van het proces begeef. Een grootschalige gebiedsontwikkeling, zo simpel mogelijk maken vind ik het interessants. Het is vaak een complex en intrigerend proces. Waarbij vele partijen bij elkaar komen, die niet altijd dezelfde belangen hebben, maar toch iets met elkaar moeten. Onze ervaring en ‘’de kunst’’ is om dan met elkaar een gedeeld belang te identificeren en zo daadwerkelijk het project te creëren.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.