27 nov. Erwin Asselman

Spraakmakend en monumentaal vastgoed in Zeeland

Uit een crisis kan iets heel moois opbloeien, weet Ko van Garderen als geen ander. Zoals een voormalig belastingkantoor in Goes dat middenin coronatijd is getransformeerd naar een volledig verhuurd hip flexkantoor. De Zeeuwse projectontwikkelaar VG-D speelt daarmee in op de grote behoefte van ondernemers elkaar op een veilige manier te ontmoeten. ‘Juist in coronatijd bleek dit concept met flexkantoren, vergaderruimten en horeca tegenover het station een schot in de roos. Je kan hier een inspirerende ruimte met veel groen, hout en gietijzer huren, of het nu voor een uur of een jaar is op 10 m2 of 600 m2. Zelf vergaderen we vaak ook in De Koploper. Zo zie ik mijn dochter Dana – die hier als gastvrouw werkt – ook vaak.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media