27 nov. Erwin Asselman

‘Wie zaken netjes afhandelt, bouwt aan tevredenheid’

Erik Stam: ‘Drie jaar geleden zijn aannemersbedrijf De Kwaasteniet en Groenendijk PGN Bouw samengevoegd tot Constructif. Dat was de laatste stap in een proces waar we ruim de tijd voor hebben genomen. Al sinds 2013 zochten beide bedrijven onderlinge samenwerking. Eerst vooral achter de schermen, maar steeds vaker ook in de uitvoering. De Kwaasteniet richtte zich vooral op onderhoud en beheer, Groenendijk op renovatie, transformatie en verduurzaming. Beide familiebedrijven hadden een sterke positie in de regio en die hebben wij met Constructif vast kunnen houden en tegelijkertijd kunnen uitbreiden. Het leidde tot een flinke groei van 80 naar 350 medewerkers, verspreid over vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zoetermeer, Dordrecht, Den Bosch en Rijen. Juist dankzij die vestigingen kunnen we het familiegevoel binnen het bedrijf behouden. Want de prettige cultuur van de oorspronkelijke bedrijven houden we graag vast.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media