28 nov. Erwin Asselman

‘Als ik in de zorghuisvesting aan de slag ga, is het bij een organisatie of bedrijf met het hart op de juiste plaats’

Ik kijk terug op vele mooie jaren bij Troostwijk en wil het bedrijf daarvoor bedanken. Ik ben begonnen als directeur bedrijfseconomische taxaties, was later algemeen directeur van de Troostwijk Groep en sinds begin vorig jaar directeur van Troostwijk Real Estate. Eind dit jaar scheiden onze wegen en ga ik verder In het vastgoed of de (volks) huisvesting, want het zou jammer zijn als ik niets meer zou doen met mijn kennis en ervaring op dat gebied. Ik denk dat de vastgoed/huisvestingwereld veel te maken gaat krijgen met het thema Environmental, Social & Governance (ESG). Het houdt in dat factoren als energieverbruik, klimaat, beschikbaarheid van grondstoffen, gezondheid, mobiliteit, veiligheid en goed ondernemingsbestuur meer en meer worden meegewogen in besluitvorming binnen de bebouwde omgeving. Mijn voorkeur gaat dan ook uit naar organisaties die zich richten op waarde creatie en duurzaam ondernemen met de blik op de toekomst.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media