Als je op de site van online veilinghuis BVA Auctions kijkt, zie je heel veel categorieën.

‘We bestaan als online veilinghuis sinds 2003’, zegt Richard Dieteren. ‘Daarin zijn we heel succesvol, we zijn de grootste van Europa. In 2009 hebben we op verzoek van de Rabobank software voor vastgoedveilingen ontwikkeld. De Rabobank deed al vastgoedveilingen en ze wilden meer transparantie in de markt. Het was natuurlijk mooi dat we iets konden bouwen voor een opdrachtgever, Rabobank, waar we ook zelf een business case van konden maken. Woningen veilen we online al sinds 2011.Vanaf 2013 zijn we gestart met ons platform BOG Auctions, met alleen commercieel vastgoed. Binnen een jaar hadden we daar een marktleiderspositie. Toen zagen we: er is serieus een business case voor het online veilen van vastgoed.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *