28 nov 2021 - Erwin Asselman

‘Bij Fokkema zien we potentie in gebouwen die anderen wellicht niet meer op waarde schatten’

De noodzaak van een goed afgestemd interieur voor de gebruikers is van belang. Want welzijn op de werkplek zorgt voor minder ziekteverzuim, betere en gezondere prestaties en creativiteit, blijkt uit onderzoek. Marieke groeide op in gezin met interesse voor bouwkunde; Rick komt uit een nest met gezonde liefde voor designmeubelen. Beiden kregen al jong mee dat je kunt worden wie je wilt zijn en je de wereld mooier en duurzamer kunt maken. Op de universiteit storten ze zich vooral op het ontwerp van de schil, maar eenmaal afgestudeerd ontdekten de partners in de praktijk dat die binnenkant net zo belangrijk is.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media