Caregoed uit Heerlen is een vastgoedbedrijf met veel kennis als het gaat om stenen, markpartijen én financiën

‘Al vrij jong kwam ik terecht in de vastgoedwereld. In de loop der jaren heb ik diverse projecten begeleid’, zegt Nederhorst. ‘Makelaardij, projectontwikkeling en vooral in vastgoedbeleggingen. Aan de beleggerskant heb ik grote landelijke vastgoedorganisaties mogen begeleiden. Heel divers dus. Inmiddels geef ik leiding aan het in 2007 opgerichte Caregoed. Diversiteit zit ook in ons bedrijf. Wij kunnen je uiteraard begeleiden bij de koop of verkoop van één van onze hoofdactiviteiten: beleggingsobjecten. Daarnaast begeleiden en initiëren we transformaties, van groot naar klein. Vooral mijn netwerk is heel interessant voor cliënten. 35 jaar geleden ben ik door mijn studie in Zuid Limburg terechtgekomen. We doen veel transacties in Limburg, maar ook in de rest van het land. Dat maakt ons extra interessant voor beleggers uit heel Nederland. Omdat ik goed inzicht kan geven in de ontwikkelingen en dynamiek van de markt in met name Limburg ben ik voor veel partijen een interessante sparringpartner.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.