28 nov. Erwin Asselman

Daniël van Egmond (Credion Leiden) en Marc Hoekstra (Credion Bollenstreek) helpen ondernemers met het zoeken naar een passende financiering

Merken jullie dat steeds meer mensen zich bezighouden met beleggen in vastgoed?

Marc: ‘Zeker, er zijn steeds meer mensen die – terecht – geloven in vastgoed als stabiele investering of die financiering zoeken om de vastgoedportefeuille uit te breiden. Wij kunnen ondernemers helpen om de financiering rond te krijgen voor verschillende vastgoedplannen. Wij leveren o.a. een bijdrage door ondernemers te adviseren hoe de investering het beste in te richten is. Bovendien moet je ervoor zorgen dat de loketten opengaan voor de financiering. Dat is soms een kwestie van een goed onderbouwd verhaal opstellen en ook daarin hebben wij een functie. Wij helpen bij het verkopen van het plan en de ondernemer.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media