‘De enige manier om bestaansrecht te hebben in de toekomst, is te blijven innoveren’

Ieder gebouw van enige omvang, of het nu om een kantoor, een woningbouwcomplex of een zorginstelling gaat, heeft liften nodig. Maar waarom moet de gebruiker die ook in eigendom hebben? Vandaar dat Mitsubishi Elevators Europe vol inzet op M-Use®. Dat staat voor Mobility-Use, legt Head of Sales Ronald Koedam uit in het Nederlandse hoofdkwartier in Veenendaal, dezelfde locatie waar 67 jaar geleden voorganger EVLI (Eerste Veenendaalse Lift Industrie) van start ging. Sinds 2000 is het bedrijf onderdeel van de Japanse elektronica-multinational. In plaats van een product verwerft de klant met M-Use® een dienst: het gebruik van de lift, c.q. ‘verticale mobiliteit.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.