28 nov 2021 - Erwin Asselman

‘Een makelaar kan veel toevoegen in de samenleving en in de transities waar we met elkaar voor staan’

Brounen: ‘Ik kende VastgoedCert al wel en voelde direct affiniteit omdat ik zelf ook een opleider ben aan de Universiteit van Tilburg. Toen ik werd gevraagd als nieuwe voorzitter voor het Centraal College van Deskundigen ben ik me gaan verdiepen en het lijkt me een mooie uitdaging. Het gaat hier om een belangrijke beroepsgroep in onze sector.’ Rakhorst: ‘Vanuit mijn rol bij ingenieursbureau Search had ik al lang contact met de vastgoedsector en we leverden daarvoor uiteenlopende diensten. Nadat ik Search verkocht in 2014 heb ik de bewuste keuze gemaakt om juist de leegte op te zoeken en afscheid te nemen van de vastgoedwereld. Ik wilde niet doorgaan op de bekende weg en ben me op de wereld van consumentengoederen gaan richten en dan met name op de vraag hoe we daar de verduurzaming kunnen versnellen. En toen kwam de vraag of ik bestuursvoorzitter van VastgoedCert wilde worden. Het sprak me aan: Search heeft in het verleden opleidingen verzorgd voor makelaars. We leerden daar zelf ook veel van.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media