‘Groots worden door klein te blijven. Daar staan en gaan wij voor’

‘17 jaar lang, werkte ik voor Ballast Nedam International. Daar begon ik in de uitvoering en daarna in verschillende functies in voorbereiding, inkoop, projectmanagement en vestigingsdirecteur. Daarna rolde ik de projectontwikkeling in. Dankzij die achtergrond deed ik veel ervaring in de breedte op. Zowel internationaal als in Nederland kreeg ik te maken met projecten die ‘bijzonder’ waren. Anders dan anders. Allesbehalve doorsnee of standaard. Dat had mijn interesse en werd mijn specialiteit. Vier jaar geleden besloot ik me volledig te gaan richten op de Nederlandse markt en specifiek binnen de Randstad. Samen met de Projectontwikkelaar Heren2 heb ik toen een eigen bedrijf opgericht. Homines Bouw: gericht op de complexe opgaven.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *