‘Het kantoor dient een inspirerende werkomgeving te zijn’

In relatieve stilte is Edmond de Rothschild REIM uitgegroeid tot een partij van formaat op de Europese vastgoedbeleggingsmarkt. In 2018 nam Edmond de Rothschild de pan-Europese belegger Cording Real Estate over, na eerdere acquisities van het Franse Cleaveland (2016) en het Zwitserse Orox (2012). Daarmee kreeg de Zwitserse boutique firm een aanzienlijke portefeuille aan Nederlandse prime kantoren en logistiek en industrieel vastgoed in beheer. Sindsdien heeft Edmond de Rothschild Benelux diverse kantoren en industriële objecten in de Benelux verworven. Najaar 2021 staat de teller in de Benelux op zo’n 870 miljoen euro op een totaal beheerd Europees vastgoedvermogen van 10,9 miljard euro.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *