Het project Havenkade in Nijmegen JURY! op de kaart als een architectenbureau dat ook grote en complexe binnenstedelijke opgaven aan kan.

‘Voor een jong architectenbureau was Havenkade aan het Waalfront in Nijmegen een prachtige kans, die ons door BPD werd geboden en die we met beide handen hebben aangegrepen. In één klap werd duidelijk waar JURY! toe in staat is. Ook tijdens de coronacrisis ben ik daarnaast blijven investeren, in de financiële planning, de projectplanning en de automatisering. We werken nu met BIMprogramma Autodesk Revit en zijn ook qua organisatie en professionaliteit klaar voor een grote schaalsprong. Wat zeg ik: daar zitten we middenin. Havenkade heeft ons echt op de kaart gezet, bij ontwikkelaars en andere potentiële opdrachtgevers.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.