Hoe kijkt hij tegen de ontwikkeling van kantoren, winkels en andere functies aan?

‘Elke vrijdagochtend probeer ik een strandwandeling te maken om inspiratie op te doen. Dat lukt niet altijd maar het staat wel vast in de agenda. Wat ik daar zoek? Een fantastische plek om te ontladen en even door te waaien, zoals mijn vrouw dat zo mooi noemt. Ik heb dan de tijd om na te denken over de dingen die me bezighouden of waar ik over wil schrijven in een blogserie over retail waar ik aan werk. Daarin reflecteer ik op de toekomst van de stad en over de functies die in de stad een plek vragen. Het schrijven van de blogs is ontzettend leuk om te doen en het helpt me om te duiden wat ik wil bereiken en werkelijk bedoel. Ik vind dat we met CBRE Investment Management wel degelijk een voorbeeldfunctie hebben en mee moeten denken over waar het met de wereld naar toe moet. Wij kunnen vanwege de grootte, de kwaliteit en de diversiteit van onze portefeuille echt impact maken. Zoals mijn collega Paul Oremus prominent aanwezig is in het woningdebat, wil ik hetzelfde doen over de veranderingen binnen kantoren en winkels in de grote steden.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *