28 nov 2021 - Erwin Asselman

In 2019 werd Michel Chang Country head Benelux van Palmira Capital partners in Rotterdam.

‘Het hoofdkantoor van Palmira Capital Partners is gevestigd in Frankfurt. Jarenlang was Duitsland het speelveld van deze investeringsadviseur op het gebied van logistiek en industrieel vastgoed. Na het opzetten van een Europees fonds keek het bedrijf over de grens. Oostenrijk, Polen en ook Nederland bleken interessante investeringslanden. Om hier ook de one-shop-stop aanpak van Palmira Capital Partners te kunnen leveren, ben ik aangetrokken als Country Head Benelux. Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring in deze branche als property en asset manager, bij onder andere Cushman & Wakefied en Colliers International.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media