‘IWG ziet in Nederland ruimte om het aantal vestigingen te verdrievoudigen’

De flexibele werkplek dateert pas van 1989. De Britse zakenman Mark Dixon kon tijdens zijn zakenreizen nooit een geschikte werkplek vinden. Hij vroeg zich af waarom niemand het concept van de businesslounge op luchthavens elders had toegepast. Dat besloot hij in 1989 dan maar zelf te doen. Met de opening van het eerste flexkantoor in Brussel was Regus een feit. Ruim drie decennia later is Dixons International Workplace Group (IWG) met 3.400 vestigingen de grootste flex-operator ter wereld. De Regus-oprichter rust allesbehalve op zijn lauweren. Hij denkt dat de flexibele kantorenmarkt nog in zijn kinderschoenen staat. Tegen 2030 zal 30 procent van de kantorenvoorraad flexibel zijn, is zijn overtuiging. Tot die tijd kan IWG het aantal locaties vertienvoudigen, zei hij dit jaar tegen Forbes Magazine.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *