Na 12 jaar zelfstandig ondernemerschap vond Dick Ausems van Ausems Vastgoed het tijd voor een nieuwe stap

In je eentje een bedrijf runnen is leuk, maar het ook wel eenzaam. Zeker als je een teamplayer bent, vond Dick Ausems. Bovendien had hij meer ambitie dan hij in z’n eentje kon waarmaken. ‘Ik kan prima een onderhoudsplannetje maken voor de bakker op de hoek, maar daar ligt niet mijn toegevoegde waarde. Die ligt meer in het maken van een onderhoudsplan voor een kantoor op de Zuidas. Maar daar kom je als ZZP’er niet snel binnen.’ Met Jeroen Radsma en Mattijs Boer erbij gaat dat een stuk beter. Sinds dit jaar bouwen ze samen verder aan de groei van het bedrijf en de uitbreiding van het dienstenpakket – en dat gaat boven verwachting.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *