28 nov. Erwin Asselman

Ondernemen met passie en durf, dan heb je het over Arnold en Monique van Velzen, directeuren van het Middelburgse Vastgoedbedrijf AVV Beheer.

Monique van Velzen komt uit een ondernemersgezin. Vader Arnold en moeder Irene begonnen in de jaren 60 een kleine ambachtelijke slagerij. Ze investeerden al snel in onroerend goed. Van het één kwam het ander. Monique: ‘Arnold is een vastgoedman pur sang, en werkt nog steeds in het bedrijf.’ Monique studeerde bedrijfskunde en keerde na wat omzwervingen in binnen- en buitenland terug naar Zeeland. AVV Beheer lonkte. Een bedrijf dat een divers vastgoedportefeuille aan woningen, winkels en bedrijfspanden beheert, handelt in onroerend goed en investeert in spraakmakende woon- en recreatieve projecten. Zowel in nieuwbouw, revitalisatie als in het behoud van historisch erfgoed. Met vóóral de focus op Zeeland. ‘De provincie Zeeland zit diep in mijn hart. Zeeland heeft alles: rust, ruimte, een prachtige kust, rijke cultuur met indrukwekkende monumentale en industriële panden, gezellige havens en een diversiteit aan restaurants en winkels.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media