’s Werelds eerste flitsbezorger van boodschappen, Getir, begon de verovering van het Europese vasteland eind mei in Amsterdam.

Brunsting: ‘Mensen tijd teruggeven, dat is wat Getir doet. Men kan via de Getir-app alledaagse supermarktproducten bestellen, die vervolgens zo snel mogelijk worden bezorgd door onze flitsbezorgers die daarbij gebruik maken van e-bikes en e-scooters. Getir begon in 2015 in Turkije, waar het inmiddels in veertig steden actief is, en ging in januari 2021 in GrootBrittannië van start. Op het Europese vasteland had Amsterdam in mei de primeur, enkele weken later gevolgd door Parijs, Berlijn en andere Europese landen en steden. Inmiddels heeft Getir ook met veel succes de Amerikaanse markt betreden,’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.