‘Voor eigen rekening en risico nemen wij het gehele traject voor onze rekening en regelen alles op locatie’

Versteeg: ‘Ik heb al 25 jaar ervaring in de ondergrondse infrastructuur, van het bedenken via het ontwerpen tot en met de aanleg en exploitatie. Of het nu om glasvezel gaat, 5G of koper gaat: het heeft voor ons geen geheimen. We werken met een dedicated team en detacheren ook regelmatig mensen bij opdrachtgevers. Ik zou Dutch Charge als een echte niche player willen betitelen. Hoe kan het anders, beter en goedkoper; daar zijn wij voortdurend naar op zoek. En daar organiseren we ons bedrijfsproces ook naar. We nodigen bijvoorbeeld regelmatig “uitdagers” uit die we in de gelegenheid stellen nieuwe opgaven bij ons neer te leggen. Sander was daar één van, destijds nog werkzaam als vastgoedbeheerder, legde bij ons het vraagstuk neer: hoe kunnen we beter voorzien in laadcapaciteit voor de elektrische auto’s van onze huurders? Dat was het begin van onze conceptontwikkeling voor Dutch Charge.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.