‘We moeten gebruik maken van ieder dak dat er is, dus zetten we de stap naar de SME-markt.’

‘We zien nu live hoe snel de energietransitie zich voltrekt. De vraag naar energie stijgt nog steeds, maar duurzaamheid wordt een standaard voor ondernemers. Je ziet dat bedrijven zelfs adverteren met hun inspanningen op duurzaamheid! Dat is een kanteling die in een aantal jaar heeft plaatsgevonden. Bij Sunrock hebben we een enorme drive om ondernemers en organisatie te ondersteunen in die transitie. Binnen de SME-markt zijn in Nederland zo’n 150.000 daken, waar nog maar weinig panelen op liggen. Dat geeft een flinke potentie om energie duurzamer op te wekken. De grote daken in Nederland liggen inmiddels al behoorlijk vol, en ook bij particulieren groeit het aantal panelen.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.