28 nov 2021 - Erwin Asselman

‘Wij krijgen als bedrijf steeds grotere, complexere opdrachten’

Valley is, net na oplevering, volgens velen al het meest toonaangevende gebouw op de Zuidas’, stelt Schram, partner bij Ditt. Voor dit project deed ze de onder meer de acquisitie. ‘Door de architectuur en het volkomen geïntegreerde, vele groen is het een eyecatcher. Dat vindt geloof ik iedereen die op de Zuidas komt. Vijftien jaar geleden werd The Rock op de Zuidas opgeleverd, dat is een stoer kantoorgebouw, maar wel een monoliet. Valley is een voorbeeld van een mix van verschillende functies: wonen, werken, cultuur, veel groen in en op het gebouw. Dat past veel meer bij deze tijd. Daarnaast is het voor deze plek, de Zuidas, goed als er meer gewoond wordt, dat komt de levendigheid ook ’s avonds ten goede. Dit gebouw bestaat voor 60%-70% uit appartementen. We hebben overigens niet het gehele gebouw ingericht. We werken in Valley voor Bridgestone Mobility Solutions en voor hen hebben we drie verdiepingen in het gebouw ontworpen en gebouwd.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media