Vrouwen maken de stad

‘Mijn vader werkte bij de Reclassering, en onbewust heeft dat mijn keuze om bij deze organisatie te werken misschien beïnvloed. Zijn werk en verhalen vond ik altijd inspirerend. Het gaat om een doelgroep die hulp kan gebruiken bij de re-integratie in de samenleving. Het Openbaar Ministerie is hoofdzakelijk onze opdrachtgever. Ons hoofdkantoor voor het arrondissement Amsterdam zit op de Wibautstraat. Een drukke doorgangsweg waar ook de hogescholen, centrale ambulancepost, en een ziekenhuis om de hoek zitte . Constant loeien de sirenes. (Lachend) Dynamiek heb ik nodig om goed te kunnen functioneren. Ik zorg dat de aanvragen die binnen komen bij de juiste afdeling of reclasseringsmedewerker terecht komt. Omdat ik doorgegroeid ben binnen de organisatie blijft mijn werk uitdagend; ik werk er alweer twaalf jaar.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.