De Freeland Groep biedt kwaliteitsdiensten, afgestemd op de eisen en wensen van de klant

De Freeland Groep werd opgericht in het jaar 2000. In 2004 nam zij het initiatief voor een eigen vastgoedfonds: ShoppingParks. De ‘roots’ van Freeland liggen bij Rodamco, het voormalige beursgenoteerde vastgoedbeleggingsfonds van Robeco Groep. Vandaag de dag bieden twaalf professionals namens de Freeland Groep kwaliteitsdiensten, afgestemd op de eisen, wensen en normen van de klant. Dit vanuit een uitgebreide ervaring in het bedienen van geavanceerde internationale klanten in complexe Nederlandse en internationale, zakelijke, financiële en vastgoedtransacties en -structuren. Partners Jacco Mulder en Wilbert van Twuijver kijken terug op hun ‘gedeelde’ carrière en de gemaakte stappen binnen het vastgoedfonds ShoppingParks. Ook delen zij hun visie en blik op de toekomst.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *