Idealisten met oog voor rentabiliteit

Meer dan ooit staan technologische innovatie en verduurzaming hoog op de maatschappelijke agenda. Het Haagse adviesbureau Plus Projects heeft al sinds 2005 een focus op die thema’s. Geheel in stijl houden de vijftien medewerkers dan ook kantoor in een verduurzaamd rijksmonument in Scheveningen, een voormalige ambachtsschool van architect Jan Duiker. Het Haagse adviesbureau, dat in 2005 werd opgericht door Marjolein Nijhuis en David Paul Doornbos, adviseert partijen bij het aanvragen van subsidie en begeleidt daaropvolgende processen intensief, zodat ze daadwerkelijk worden gerealiseerd. Marjolein Nijhuis verduidelijkt de filosofie en werkwijze van het bureau.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *