Geraldinho kreeg van VG Visie de opdracht om het beste PSV-team aller tijden te formeren

Gerald Vanenburg is alweer vijfenvijftig jaar, maar de ware voetballiefhebber zal bij het horen van zijn naam toch altijd de eeuwig jeugdige balvirtuoos op het netvlies hebben staan. Als fenomenale jeugdspeler en piepjonge debutant bij Ajax was iedereen ervan overtuigd dat ‘Geraldinho’ als voetballer de absolute wereldtop zou bereiken. Maar na enkele conflicten (onder anderen met trainer Cruijff) en verkeerde keuzes (op een cruciaal moment een ‘contract voor het leven’ bij PSV tekenen, in plaats van voor een transfer naar AS Roma -hij had reeds een overeenkomst met de Romeinse club gesloten- kiezen) groeide ‘Vaantje’ nimmer naar het niveau waar generatiegenoten als Gullit, Rijkaard en Van Basten wel toe reikten.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.