Ontbijten, lunchen, dineren en borrelen doe je bij deze door Ingrid Spelt & Peter van Aalst 10 hotspots in Eindhoven!

04 DE MULTITASKER – Onder de Leidingstraat

Bij Onder de Leidingstraat kun je eigenlijk alles: ontbijten, thee leuten, lunchen, borrelen, gerechten meenemen en boodschappen doen in de mini-bio supermarkt. Ben je toe aan nieuwe kookspullen of kookinspiratie neem dan zeker een kijkje tussen de potten, pannen en kookboeken. In 2018 nam de Coffeelab het bedrijf over van oprichters Nicole van Kempen en Dario d’ Alessendro. Na hun succes zochten ze een nieuwe uitdaging in de yoga en ayurveda. Lunch je met een groep, kies dan eens voor Zelf brood smeren op de menukaart. Op de tafel: vloerdesembrood, zelfgemaakte smeersels en beleg op houten plankjes. Erg lekker. De high tea heeft hetzelfde concept.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.