15 apr. Erwin Asselman

‘Ervaren en vertrouwde taxateur krijgt het druk’

“De onzekerheid zal verder toenemen, maar we taxeren nog steeds”, zegt Baldwin Poolman, directeur bij Dynamis Taxaties. Over een oorlogssituatie op de vastgoedmarkt wil hij niet spreken. “Het is een raar mechanisme, maar de taxateur met kennis en kunde wordt ineens een stuk belangrijker voor de sector.”

“In de maand maart schudde de vastgoedmarkt door elkaar. Een vriend van mij is horecaondernemer, nou dan weet je het wel. Hij had zijn risico’s gespreid door ook strandhuisjes in zijn portefeuille te hebben. Die worden doorgaans voor 75 procent gehuurd door Belgen en Duitsers. Door alle maatregelen komen die toeristen nu niet. Doffe ellende voor hem!

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media