Bij FAME staat niet de zorgorganisatie of het gebouw maar de mens centraal

‘I’m gonna live forever’ zingt Irene Cara in de popklassieker ‘Fame’. Het eeuwige leven is vooralsnog voor niemand weggelegd, steeds langer leven wel. Dat planontwikkelaar FAME de mens centraal zet, zie je terug in de woonprojecten die ouderen onder het motto ‘van verblijf naar wonen’ in staat stellen het eigen leven in deze nieuwe woonsituatie voort te zetten. Ondanks een intensieve zorgvraag door bijvoorbeeld dementie.‘I’m gonna live forever’ zingt Irene Cara in de popklassieker ‘Fame’. Het eeuwige leven is vooralsnog voor niemand weggelegd, steeds langer leven wel. Dat planontwikkelaar FAME de mens centraal zet, zie je terug in de woonprojecten die ouderen onder het motto ‘van verblijf naar wonen’ in staat stellen het eigen leven in deze nieuwe woonsituatie voort te zetten. Ondanks een intensieve zorgvraag door bijvoorbeeld dementie.

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *