27 nov. Erwin Asselman

Eigenaar Matthijs Stoffels ziet de maatschappelijke vraag naar betaalbaar wonen en speelt daarop in.

‘Ik ben Totalus begonnen vanuit het beheer en onderhoud van vastgoed omdat ik daar veel plezier uithaal. Vooral leegstandsbeheer heeft mijn passie: daarmee houden we gebouwen in stand én we bieden uiteenlopende functies en vragers een tijdelijk onderkomen. Het is maatschappelijk waardevol werk en het biedt ons een mooie constante business. Bovendien vestigen we hiermee onze naam in de markt. Gemeenten, corporaties maar ook ontwikkelaars als BPD weten ons steeds beter te vinden. Dat we als kleinste organisatie ooit twee jaar terug het Keurmerk Leegstandsbeheer hebben gehaald, geeft aan hoe professioneel we te werk gaan. Het succes dat we boeken in de markt geeft aan dat ook tijdelijke oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan de vragen vanuit de samenleving.

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2023 Young Media