27 nov 2021 - Erwin Asselman

Ontwikkelen en beleggen met passie voor transformatie

‘Ik werk hier nu een klein half jaar en was daarvoor werkzaam bij Heijmans. Ik was daar onder meer verantwoordelijk voor een PPS-project waar we klanten een integrale aanbieding deden: van de ontwikkeling via het ontwerp en realisatie tot en met 25-jarig beheer en exploitatie. Daarna heb ik het team voor commercieel vastgoed opgezet waar we ons bezig hielden met de ontwikkeling van kantoren en mixed-use vastgoed. Uiteindelijk vond Heijmans deze tak van sport helaas te risicovol – Covid-19 hielp daar uiteraard niet bij – en hebben we afscheid genomen. Dit was voor mij het moment om in alle rust na te denken over de vraag: wat wil ik nu eigenlijk? Het leiden van een klein team met enthousiaste jonge mensen was me uitstekend bevallen. Maar dan wel liever in een kleine organisatie. Niets ten nadele van grote corporate bedrijven maar je bent daar nu eenmaal veel tijd kwijt met afstemmen, overleggen en verantwoorden.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media