27 nov 2021 - Erwin Asselman

‘We staan het liefst in het midden van een opgave voor het meest optimale plan of advies’

Arnold Meijer: ‘Nederland heeft een uitgebreide planningstraditie, want we moeten slim omgaan met de beperkte ruimte. Doordat Nederland vol raakt is dat steeds complexer. We zien overal nieuwe vormen van creatieve stedelijkheid. Compacte gebouwen met meer waardevolle openbare ruimtes. Niet alleen in de Randstad, maar ook in het buitengebied waarnaar mensen uit het westen verhuizen, door de mogelijkheid van remote werken. Het gaat echter niet alleen over het benutten van beperkte ruimte, maar als adviseurs denken we ook hoe we omgaan met andere relevante aspecten en disciplines. We moeten bijvoorbeeld flora en fauna of geluidshinder onderzoeken, een visie ontwikkelen op energie en de wijze waarop wij onze plannen vormgeven in bestemmingsplannen omzetten. Vandaar dat ons, inmiddels 60-jarig, bedrijf, is uitgegroeid tot een adviesbureau met meerdere disciplines in huis, zoals ecologen, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, planologen, juristen en onderzoekers. Hiermee kunnen we ruimtelijke ordening projecten van A-tot-Z begeleiden. SAB Adviseurs heeft een breed bureauprofiel, van zowel disciplines, adviezen en opdrachtgevers. Daar voelen we ons prettig bij en geeft toegevoegde waarde aan onze klanten.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media