Het kantoor wordt belangrijker dan ooit

Cushman & Wakefield is een internationale vastgoedadviseur die met ambitie en daadkracht, het creëren van kansen en het vinden van oplossingen duurzame waarde in het vastgoed creëert. Onlangs lanceerde het kantoor: 6 Feet Office, een werkplekconcept dat met speciale loopzones, eenrichtingsverkeer, acryl-scheidingsschermen en papieren deskpads van kantoren weer een veilige werkomgeving maakt. CEO Jeroen Lokerse: ‘Wij onderzochten of je ‘social distancing’ succesvol kunt toepassen op kantoor. Het antwoord is ja. En nog veel belangrijker: we verkregen inzicht in de waarde van het kantoor. Wat bleek? Het kantoor is op de lange termijn cruciaal voor organisaties om succesvol te zijn.’

Klik hier en lees het hele artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.