27 nov 2021 - Erwin Asselman

Appartement gezocht! Ga er maar aan staan op een overspannen woningmarkt.

Croonen Architecten is allround, beweegt zich op elke markt en legt de focus op wonen en zorg. Omdat particuliere en commerciële partijen het belang van kleinschalige tot middelgrote woonconcepten steeds vaker ontdekken. Architect en eigenaar van Croonen Architecten Eric van Beuningen ontwerpt met passie vierkante meters aan woongenot voor mensen met een zorgvraag of begeleid wonen, die zelf hun huur willen betalen. ‘Het gaat voornamelijk om projecten voor jongeren en ouderen met een beperking, nietaangeboren letsel of gedragsproblematiek en dementerenden. Opdrachtgevers zijn zorgaanbieders, vastgoedontwikkelaars of particulieren.’

Klik hier en lees het hele artikel
All rights reserved © 2024 Young Media